Despre noi

Avem deosebita plăcere și posibilitate ca, în câteva rânduri, să vă aducem în prim plan societatea noastră, prezentându-vă activitățile și oportunitățile de afaceri pe care, credem noi, le putem iniția cu dumneavoastră, în scopul unor colaborări durabile și eficiente.

Tassid o societate cu capital privat românesc, oferă o gamă completă de servicii profesionale de curățenie și conexe. Considerăm că asigurarea unor servicii prompte și menținerea unor relații comerciale bazate pe încredere, profesionalism și rapiditate, reprezinta conditiile fundamentale pentru a dezvolta o rețea cât mai solidă de colaboratori. Suntem orientați spre acoperirea nevoilor clientului și ne dorim să dezvoltăm parteneriate pe termen lung, reciproc avantajoase. Cu o experiență începând din 2008 în acest domeniu, am reușit să ajungem una dintre companiile de top din Sibiu și ne dorim ca, în continuare, să fim un partener de încredere, oferind servicii la cele mai înalte standarde.

În prezent, avem peste 45 de angajați cu înalte calificări în domeniu și o experiență de 10 ani. Datorită cerințelor și oportunităților create de piața din România, compania noastră a reușit să-și extindă gama de servicii, adresându-se atât sectorului construcțiilor industriale, cât și civile prin activități conexe celor de curatenie, cum ar fi :

– spalarea si dezinfectarea carucioarelor si cosurilor de cumparaturi, rastel si pavaj, acces magazine si alte obiective, cu echipaj mobil dotat cu aparat de spalare cu mare presiune, complet autonom;
– alpinism utilitar(proiecte de curatare a versantilor de pe Drumuri Nationale, duse cu success la indeplinire si intr
-un timp mai scurt decat cel alocat);
– spalare parcari

Fax. 0269 246 384, E-mail: office@tassid.ro

Deoarece avem credința ca a venit timpul calității, politica firmei este orientată către găsirea și promovarea celor mai bune servicii, care ne permit satisfacerea cerințelor beneficiarilor / clienți.

De asemenea am promovat și utilizat și materiale fabricate în Romania sub diferite licențe, considerând că este o datorie a tuturor celor implicați în acest domeniu, ridicarea nivelului calitativ al produselor autohtone la standarde europene.

Proiectate și dezvoltate pentru mediul concurențial, serviciile firmei au reușit să se impună pe anumite segmente ale pieței, aducând în portofoliul clienților nume ca: Lidl Discount Romania(140 magazine), Selgros (23 magazine), Leroy Merlin, NTN SNR Rulmenti, ARR Sibiu, UPRUC Fagaras SA, Teatrul GONG Sibiu, Junii Sibiului, H&M(subcontractat), Decathlon Sibiu, CNAIR , TURSIB, AJOFM Sibiu (tot judetul), OCPI Sibiu(tot judetul) și lista ar putea continuua.

Vă menționăm că acești beneficiari au intrat în portofoliul firmei ca urmare a metodelor de lucru pe care echipa de conducere le-a promovat în timp, iar echipa tehnica a asigurat implementarea acestora și a unei strategii de lucru orientate către relații pe termen lung.

Despre toate serviciile pe care compania Tassid vi le oferă puteți afla detalii din profilul de activități al firmei, parte integrantă din această scurtă prezentare; am spus scurtă, deoarece chiar am dori sa vă stârnim interesul lăsadu-vă câteva semne de întrebare despre activitatea noastră și să ne contactați în vederea stabilirii unor relații de colaborare reciproc avantajoase.